3 sjove ting du kan lave på en trampolin

Udgivet

4 Mar, 2022

Kategori

De fleste børn vil elske at have en trampolin i haven. Dog er det også en sjov ting at have for voksne. For I kan sagtens alle sammen gøre brug af Berg trampoliner på forskellige sjove måder. Mangler du inspiration i forhold til, hvad du kan bruge en trampolin til, skal du bare læse med videre her.

  1. Tryl trampolinen om til et fantastisk boldbassin

Boldbassiner er bare noget af det sjoveste. Så hvorfor ikke lave trampolinen om til et fantastisk boldbassin? Har du en masse små bolde fra et mindre boldbassin eller lignende, er det bare med at placere dem på trampolinen. 

Selvfølgelig skal der også være et sikkerhedsnet om trampolinen, så boldene ikke ryger over det hele. Herefter kan dine børn boltre sig rundt i det nye boldbassin. Der er en stor sandsynlighed for, at du ikke vil se dine børn resten af dagen.

  1. Lav et hyggeligt fort

Alle børn elsker at bygge et fort. Når det er godt vejr, kan I rykke fortet udenfor i stedet for at holde det indendørs. I kan placere alt lige fra puder til tæpper, snacks og så videre i fortet. Derefter kan både børn og voksne have en hyggedag eller en hyggeaften i fortet på trampolinen. 

  1. Dyrk yoga på trampolinen

Elsker du at dyrke yoga, og vil du gerne prøve noget nyt, kan du vælge at lave yoga på en trampolin. Dette er en utrolig effektiv form for motion, da din styrke og din balance virkelig bliver testet på bedste vis.

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...