3 smarte ting du kan bruge til undervisning af børn

Udgivet

4 jan, 2022

Kategori

At undervise børn kræver sommetider, at du er kreativ. Børn lærer på mange forskellige måder, hvorfor det kan være en fordel at skifte mellem forskellige undervisningsmetoder en gang imellem. 

Dog har alle børn en ting til fælles. De elsker alle sammen at have det sjovt. Undervisning og sjov kan sagtens gå hånd i hånd. Her finder du tre smarte ting, som du kan bruge i din undervisning for at gøre den mere sjov og effektiv.

Dyreceller

Skal du lære børn om dyreceller? Det kan være et ret uhåndgribeligt emne. I stedet for bare at stå og fortælle børnene om det ene og det andet, kan du investere i dyreceller i form af fysiske og grafiske modeller. 

På den måde kan du gøre forståelsen af dyreceller langt nemmere. Det kan være svært at fortælle om dyreceller. Men med de rette modeller kan du gøre læringen både effektiv og sjov. 

Anatomiske modeller

Hvis du skal lære børn om menneskekroppen, er anatomiske modeller et rigtig godt valg. Disse modeller kan give børnene en endnu større forståelse for, hvad der sker inde i os alle sammen. Dog skal du sørge for, at du vælger anatomiske modeller, der viser menneskekroppen på en korrekt måde.

Kraniesæt

Sidst men ikke mindst er et kraniesæt også en oplagt valgmulighed, hvis du skal undervise i evolutionslære. Et kraniesæt indeholder flere forskellige eksempler af hominider, så du kan lære børnene mere om menneskets evolution. Det kan bestemt være en fordel med sådan et kraniesæt i stedet for at vise billeder.

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Få mere ud af din gaming

Få mere ud af din gaming

Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang arbejdsdag, losse skoene af i entréen og smide sig i sofaen med sin PS4.   Myten om, at...

Derfor bør du købe vin online

Derfor bør du købe vin online

Medmindre du har mulighed for rent faktisk at besøge selve vingården eller prøvesmage vinen, er der virkelig ingen grund til, hvorfor du ikke bør købe vin...