4 gode råd til at indrette et mindre soveværelse

Udgivet

4 maj, 2022

Kategori

Hvis du har et mindre soveværelse, kan det være, at du har svært ved at få plads til alle dine ting. I sådan et tilfælde skal du i gang med at tænke over pladsbesparende opbevaringsløsninger. 

Dog skal du stadigvæk have in mente, at dit soveværelse skal være et behageligt sted at være. Her finder du flere smarte måder, du kan få plads til flere ting i dit soveværelse uden, at det føles for trangt.

  1. Gør brug af svævehylder og smarte reoler

Hvis du har en masse nipsting, eller hvis du ønsker at placere bøger eller lignende i dit soveværelse, er svævehylder eller en smart hylde en god idé. Det kan eksempelvis være en hvid metalreol i stedet for at købe en fritstående reol. 

  1. Put ting under sengen

At lægge ting under sengen er simpelthen en af ​​de smarteste og nemmeste måder at tilføje et helt område med opbevaring til dit soveværelse. Du kan endda få senge, der er forsynet med opbevaringsplads, hvis du foretrækker dette. 

  1. Find ubrugt plads i dit skab

Hvor godt er dit skab organiseret? Bruger du hver eneste tomme af opbevaringspladsen i dit skab? Det kan være en fordel at gennemgå dit skab og se, om der ikke er mulighed for at indrette det på en mere optimal måde. Det kan være ved brug af flere hylder, tøjstænger eller lignende. 

  1. Brug bagsiden af døren

Hvis du endnu ikke bruger din dør til noget, så er dette en gylden mulighed. Bagsiden af din dør kan bruges til et hav af forskellige ting. Og disse ting er stort set usynlige det meste af tiden, hvis du lader døren stå åben. 

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...