4 gode råd til at indrette et mindre soveværelse

Udgivet

4 maj, 2022

Kategori

Hvis du har et mindre soveværelse, kan det være, at du har svært ved at få plads til alle dine ting. I sådan et tilfælde skal du i gang med at tænke over pladsbesparende opbevaringsløsninger. 

Dog skal du stadigvæk have in mente, at dit soveværelse skal være et behageligt sted at være. Her finder du flere smarte måder, du kan få plads til flere ting i dit soveværelse uden, at det føles for trangt.

  1. Gør brug af svævehylder og smarte reoler

Hvis du har en masse nipsting, eller hvis du ønsker at placere bøger eller lignende i dit soveværelse, er svævehylder eller en smart hylde en god idé. Det kan eksempelvis være en hvid metalreol i stedet for at købe en fritstående reol. 

  1. Put ting under sengen

At lægge ting under sengen er simpelthen en af ​​de smarteste og nemmeste måder at tilføje et helt område med opbevaring til dit soveværelse. Du kan endda få senge, der er forsynet med opbevaringsplads, hvis du foretrækker dette. 

  1. Find ubrugt plads i dit skab

Hvor godt er dit skab organiseret? Bruger du hver eneste tomme af opbevaringspladsen i dit skab? Det kan være en fordel at gennemgå dit skab og se, om der ikke er mulighed for at indrette det på en mere optimal måde. Det kan være ved brug af flere hylder, tøjstænger eller lignende. 

  1. Brug bagsiden af døren

Hvis du endnu ikke bruger din dør til noget, så er dette en gylden mulighed. Bagsiden af din dør kan bruges til et hav af forskellige ting. Og disse ting er stort set usynlige det meste af tiden, hvis du lader døren stå åben. 

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Få mere ud af din gaming

Få mere ud af din gaming

Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang arbejdsdag, losse skoene af i entréen og smide sig i sofaen med sin PS4.   Myten om, at...

Derfor bør du købe vin online

Derfor bør du købe vin online

Medmindre du har mulighed for rent faktisk at besøge selve vingården eller prøvesmage vinen, er der virkelig ingen grund til, hvorfor du ikke bør købe vin...