5 ting alle mænd bør pakke i deres toilettaske

Udgivet

28 mar, 2022

Kategori

Skal du på en weekendtur eller en uges ferie? Lige meget hvad er det nødvendigt at medbringe din toilettaske med diverse ting og sager. Men hvad skal du så pakke i toilettasken? Der er flere ting, som mænd altid bør have med i toilettasken. Her er vores liste over de 5 vigtigste ting, du bør pakke i din toilettaske.

1. Shampoo og balsam

Du bør altid have shampoo og balsam med, så du kan vaske dit hår. Selvfølgelig er disse produkter mange gange at finde på et hotel, men det er en god idé at medbringe sine egne produkter for at være sikker.

2. En god barbermaskine

Fylder din barbermaskine ikke så meget, så kan du også pakke den med i din toilettaske. Som mand er det en fordel altid at have barbermaskinen med, så du kan barbere dig til alle tider.

3. Skægpleje

Ikke nok med at du bør medbringe barbermaskinen, så er det ydermere alfa og omega, at du har skægpleje med i toilettasken. Skægpleje kan være alt lige fra en skægolie til skægbalsam og meget mere.

4. Tandpasta og en tandbørste

En tandbørste og tandpasta sikrer, at du kan passe godt på dine tænder. Du kan selv vælge, om du vil pakke en helt almindelig tandbørste, eller om det skal være en elektrisk tandbørste.

5. Deodorant

Sidst men ikke mindst kan du putte en lille deodorant i toilettaske. Herved kan du blive frisket op både morgen og aften. Du kan ydermere medbringe en cologne. 

Sponsoreret

Seneste artikler

Få mere ud af din gaming

Få mere ud af din gaming

Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang arbejdsdag, losse skoene af i entréen og smide sig i sofaen med sin PS4.   Myten om, at...

Derfor bør du købe vin online

Derfor bør du købe vin online

Medmindre du har mulighed for rent faktisk at besøge selve vingården eller prøvesmage vinen, er der virkelig ingen grund til, hvorfor du ikke bør købe vin...