Alt hvad du skal vide om privatleasing

Udgivet

30 Nov, 2021

Kategori

Drømmer du om at køre vejene tyndt i en flot Volvo, og må bilen samtidig også gerne være en bil der er brugt, så er volvo privatleasing måske lige noget for dig. Hos fleggaardauto.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige modeller fra Volvo, som alle har det tilfælles at de alle før har været brugt, nemlig som erhvervsleasingbiler i moderselskabet, Fleggaard Leasing. 

 

Hvad betyder det at privatlease?

Kender du ikke allerede til, hvad det vil sige at privatlease en Volvo, så bør du læse med lige her, for her kan du få forklaringen. Hvis du vælger at lease en bil, betyder det i alt sin enkelthed, at du lejer en bil i en periode du selv bestemmer. Du skal lægge en udbetaling og derefter skal du hver måned betale en månedlig ydelse. Oftest løber en en leasingaftale over 24-36 måneder, hvilket også gælder hos fleggaardauto.dk. 

 

Fordele ved at privatlease en Volvo:

  • Sikker finansieringsform
  • Budgettet på bilen er kendt på forhånd
  • Privatleasing kan altid opsiges igen

 

Ulemper ved at privatlease en Volvo:

  • Man skal binde sig i et bestemt antal måneder
  • Du skal kende dit kørselsbehov
  • Overskrides kørselsbehovet, skal der betales for de ekstra kørte kilometer

 

I Danmark er privatleasing stødt stigende, og det bliver det sikkert ved med at være. Er du også fristet af den nemme og ukomplicerede måde at have en Volvo på, så bør du kontakte fleggaardauto.dk, for at høre om privatleasing af en lækker Volvo kunne være noget for dig.

Sponsoreret

Seneste artikler