Bestig Kilimanjaro

Udgivet

19 Nov, 2022

Kategori

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt følger de hver dag de samme takter.

Alder er i virkeligheden mere at spørgsmål om mindset, end den dato, der står på din fødselsattest. Begynder du først at føle dig gammel, bliver du også gammel. Derfor kan det nogle gange være en god idé at gøre noget tosset, noget mærkeligt og måske endda noget direkte dumt.

Det kunne for eksempel være at bestige Kilimanjaro.

 

Kilimanjaro

Kilimanjaro er ikke verdens højeste bjerg, men et af de mest imponerende. Kilimanjaro ligger i Tanzania i Afrika, og det er et af de steder på jorden, hvor du kan opleve de aller smukkeste solopgange og -nedgange.

Når du bestiger Kilimanjaro, skal man være forberedt på, at det er en fysisk og psykisk udfordring. Der er dog ikke noget mere tilfredsstillende, end når du kommer til toppen af bjerget, og kan se ud over det smukke landskab.

Så hvis du har brug for at give dit liv lidt ekstra spice, så er bestigning af Kilimanjaro det helt rigtige for dig.

 

Hvordan forbereder du dig?

Først og fremmest, skal du sørge for at have det rigtige udstyr. Dette omfatter gode vandrestøvler, en regnjakke, masser af vand og noget mad. Medbring også et kort, så du ved, hvor du skal gå.

Når du har det rigtige udstyr, er det tid til at begynde at gå. Start med at gå langsomt og tag pauser, når du bliver træt. Du kan også øve dig på at gå op ad bakker for at forberede dig på at bestige bjerget. Vær forsigtig med ikke at træde over kanten eller gå for hurtigt, da dette kan resultere i dødelige ulykker.

Husk også at nyde udsigten!

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...