Camping ved Limfjorden

Udgivet

28 maj, 2021

Kategori

Kunne du godt tænke dig at komme på camping ved Limfjorden i Midtjylland, så byder Hjarbæk Fjord Camping på en masse smukke omgivelser og gode muligheder for at have børn med, der med sikkerhed vil være godt underholdt på hele ferien.

Campingferie med masser af oplevelser

Den naturskønne campingplads Hjarbæk Fjord ligger mellem Skive og Viborg og kun en times kørsel fra Vesterhavet.  Campingpladsen byder på masser af oplevelser for både store og små, så der er rig mulighed for at gøre noget aktivt. Tag for eksempel børnene med ud og prøv kræfter på Limfjorden Surf School med stand up paddel surfing eller giv jer i kast med unikke kano oplevelser langs kysten.

Hjarbæk Fjord Camping har en enestående udsigt og beliggenhed, afslappende stemning, vandrestier, fiskerimiljø og meget mere. Den store 3000m2 legeplads giver rig mulighed for at danne nye venskaber mellem børnene. Moon cars, minigolf og klatrenet er blot nogle af de mange aktiviteter for børn, som du finder på campingpladsen. I sommerhalvåret er der også geder og kaniner, som elsker at blive fodret og kælet med. I aktivitetskalender som er at finde på deres hjemmeside, kan du hele tiden følge med i, hvilket aktiviteter der vil være. Nogle af tingene kan blandt andet være fodboldkamp, lejrbål, snobrød og meget mere, for dem der er interesseret. Campingpladsen byder på mange sjove og spændende tiltag, så både børn og voksne vil være underholdt under hele opholdet på Hjarbæk Fjord Camping.

 

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Opnå god belysning i din bolig

Opnå god belysning i din bolig

Det er vigtigt med en god belysning indendørs, og her handler det ikke blot om at vælge en pæn lampe. Nej, det handler ligeså om den monteringsløsning du...

Alt du skal vide om strømpegarn

Alt du skal vide om strømpegarn

Strømper er ofte det, strikkenybegyndere kaster sig ud i som noget af det første - og med god grund. Det er forholdsvis hurtigt projekt, opskriften er lige...