Den stolte designtradition holder vandet

Udgivet

19 feb, 2022

Kategori

Hvis der er noget vi danskere er kendt for og har været i mange år, er det vores evne til at sætte sig foran et blankt stykke papir, og nedfælde de vildeste skitser. Foruden svin og vindmøller, er det også det der kaster mest udenlandsk valuta i statskassen. Og den stolte tradition følger os helt til vores glas.

 

Glasset er ganske vist ikke originalt en dansk idé, men stammer derimod fra det gamle romerske rige. Til gengæld har vi i den grad taget idéen til os, og man kan i dag nærmest ikke gå en tur i en ferieby, uden at støde på et glaspusteri.

 

Til bordet

Dansk glaskunst er noget af det, der virkelig kan tage middagsbordet til nye højder. Drikkeglas af høj kvalitet kan mærkes med det samme. Der er en anden robusthed over det tykke glas, der giver følelsen af fuldendthed. Som forbruger vil man gerne kunne mærke, at man sidder med noget kvalitet mellem hænderne, det samme gælder for bestik, hvor vi gerne vil mærke, at vi har noget tungt metal mod huden.

 

Desuden højner det det visuelle element et middagsbord kan være. Smukt ornamenterede glas er noget de færreste ser forbi.

 

Til dekoration

Dansk glaskunst er ikke bare et must på middagsbordet, men også i vindueskarmen. Blomsterbuketter er efterhånden en dyr luksus, og blomsterne kræver derfor kvalitetsvaser for at gøre dem rette.

 

Glaskunst er også en fantastisk gave. Vælger du at gå med det dekorative glas, vil du gøre de fleste mennesker glade. Vaserne passer nemlig ind i de fleste danske hjem, og matcher derfor ikke en speciel stil. Går du forbrugsvejen, er det også svært at se, hvordan du skal gøre nogen kede af det. Hvem vil ikke have et glas af god kvalitet? Vi bruger dem hver dag.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...