Det bør du tage med på din campingtur

Udgivet

25 nov, 2021

Kategori

Camping er den ideelle ferie, fordi du kan skræddersy din tur, så den passer til dine behov og ønsker. Du kan helt selv vælge, hvor du vil køre hen. Det kan være, at du gerne vil en hyggelig tur rundt her i Danmark, eller du vil på en campingferie i udlandet. Uanset hvor du vælger at tage hen, skal du have en del ting med. Hvis du er usikker på, hvad du skal tage med, bør du læse med videre her. 

Hvad skal jeg tage med på en campingferie?

En vellykket campingtur starter med at vide, hvad du skal medbringe. Du bør altid lave en pakkeliste, så du er sikker på, at du husker det hele. Når du har lavet en liste, kan du gå i gang med at pakke.

 

  • Soveudstyr: Medbring alt hvad du behøver for en god nats søvn. Det omfatter alt lige fra en hovedpude til en dyne, en sovepose eller lignende. Tag alle dine favoritter med hjemmefra, så du kan sove godt om natten. 
  • Lys: Lommelygter, stearinlys, lanterner og diverse udendørsbelysning vil sørge for, at området omkring dig er godt oplyst. Desuden er det en fordel at tage tændstikker og en lighter med.
  • Mad og drikke: Det kan være en fordel at tage diverse mad og drikke med fra starten af, så du ikke behøver at handle. Desuden bør du have diverse bestik, gryder, pander m.m. med. Ydermere kan du tage en Klean Kanteen termoflaske med, så du kan holde din kaffe varm.

 

Personlige ejendele: Personlige ejendele omfatter din pung, ekstra kontanter, nøgler, læbepomade, tøj, kørekort og så videre. Selvfølgelig skal du også have diverse tøj og sko med alt efter vejret, og hvad du skal lave på turen.

Sponsoreret

Seneste artikler

Derfor bør du købe et skateboard

Derfor bør du købe et skateboard

Overvejer du at købe et skateboard, men er du ikke helt sikker på, om det er noget for dig eller ej? Hvis du aldrig har prøvet at stå på et skateboard før,...