Er din virksomhed gået i stå?

Udgivet

31 Mar, 2022

Kategori

Det er fedt at være iværksætter. Man er sin egen chef, og det er kun egne ambitioner der står i vejen for, hvilken bil man skal køre, når det hele kører. Eller er det? For måske er ambitioner høje, men indtægterne lave.

Det er her mange iværksættere kaster håndklædet i ringen, for måske er iværksætterlivet ikke den succes, man havde troet det ville være, da man sad og så Løvens Hule. I stedet for at give op, bør du anerkende, at grænserne for dine egene kompetencer er nået. Det betyder, at du skal have hjælpe udefra for at komme videre.

Brand

Måske har du et megafedt produkt, men ikke nok kunder. Det kan skyldes, at der simpelthen ikke er nok, der kender til dig. Det er der heldigvis råd for. Her kan man hyre en konsulent i sociale medier, der kan lære dig, hvordan du selv kommer i gang med at brande produktet.

Har man ikke tiden til det, men derimod lidt mere kapital, kan det være en fidus at hyre et reklamebureau. De ved, hvad du står for og overtager tøjlerne, så du forhåbentligt kan læne dig tilbage og se pengene rulle ind.

Produktet

Det kan også være, at dit problem ikke er omtale, men en fejl i dit produkt som du ikke selv har opdaget. Det kan typisk ses på en for høj returneringsrate.

Er den gal med produktet, er det en god idé at investere nogle penge i et designbureau – det kunne for eksempel være 3part.

Et designbureau vil se på dit sortiment. Hvad virker, hvad virker ikke. Derudover vil de lave en brugerundersøgelse, så du kan være sikker på, at dit produkt faktisk også opfylder kravene fra din målgruppe. Et designbureau vil også fortælle, hvis du skal sløjfe et produkt.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...