Er dine dæk på bilen klar til en ny vintersæson?

Udgivet

29 Nov, 2021

Kategori

Inden længe truer isglatte veje og stier udenfor, og det betyder at det nu er ved at være tid til at skifte dækkene på din bil. Nogle mennesker vælger at betale sig fra det, mens andre der er lidt fiks på fingrene, vælger selv at gøre det. Vælger du selv at skifte om til vinterdæk, skal du bruge en donkraft, som kan være med til at gøre arbejdet lidt mere sikkert og langt nemmere. 

En donkraft er et uundværligt stykke værktøj i dit værksted, især når du har brug for at skifte fra sommer- til vinterdæk. Den kan også bruges, hvis du har brug for at lave noget på bilen, så du ikke ender med at få en arbejdsskade når du arbejder. 

Hvad er en donkraft?

Vælger du selv at kaste dig ud i at skifte hjul på din bil, så bliver opgaven helt umulig, hvis du ikke har det rigtige udstyr. Her er en donkraft et fantastisk hjælpemiddel, det eneste du skal huske på er, at få en donkraft der er i stand til at løfte bilen. Der er nemlig stor forskel på hvor mange kilo de forskellige donkrafte er i stand til at løfte, og hos dvsalg.dk finder du et udvalg af donkrafte, der kan løfte helt op til 25 tons. 

Er du alligevel i tvivl om, hvilken en donkraft der er smart at bruge i dit værksted, og til når du skal i gang med at skifte dækkene om til vinterdæk, så kan du altid spørge dig til råds hos dvsalg.dk. 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...