Et år i kreativitetens tegn

creative school

Udgivet

29 Apr, 2021

Kategori

Er du på udkig efter en Kreativ efterskole, hvor daglige benspænd er en del af hverdagen. Har du samtidig en drøm om at blive designer eller måske lærer, så kan et år på KreaLab bruges som et godt springbræt til at komme ind på de kreative uddannelser.

Stort kendskab til materialer, teknik og det gode håndværk

På KreaLab lærer du at arbejde med dine ideer, samt hvordan du arbejder med din kreativitet. Du lærer at udfordre dig selv i at bruge andre teknikker end dem du er vant, for på den måde at se hvordan du selv kan skabe nye ideer med nye ukendte materialer.

Skolen arrangerer jævnligt ture ud af huset, hvor man besøger forskellige udstillinger og forskellige events. På den måde er der rig mulighed for at søge inspiration andre steder fra, hvilket også er en del af den kreative tankegang på skolen.

Udstil dine egne værker

Når du går på skolen er der også mulighed for at du kan udstille dine egne værker på skolen. På KreaLab er en del af at gå på skolen nemlig også at udsmykke skolen, med de værker som bliver lavet i løbet af skoleåret.

På KreaLab bliver der i undervisningen taget udgangspunkt i dine ønsker og dine drømme, når det handler om projekter. Går du med en drøm om at blive designer, lærer eller måske at tage en uddannelse hos Teko, så bør du tage et kig på Bråskovgård Efterskoles hjemmeside. Her kan et år på KreaLab nemlig være en super god måde at kickstarte din kreative karriere.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...