Få mere ud af din gaming

Udgivet

28 jun, 2022

Kategori

Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang arbejdsdag, losse skoene af i entréen og smide sig i sofaen med sin PS4.

 

Myten om, at gaming korrumperer unge menneskers hjerne, er ved at være aflivet. I virkelighed har det vist sig, at der er en række fordele at hente ved lidt tilbagevendende gaming.

 

Men vigtigst af alt, så er det sjovt og afslappende. Lige meget om du bruger gaming som meditation, stedet, hvor du mødes med dine venner eller der, hvor du lærer noget nyt, skal udstyret være i orden. Du får en meget bedre oplevelse med et PS4 headset, og her er hvorfor:

 

Som Meditation

Selvom Østens mystik og meditation er på tilbagetog, har mange mennesker stadig svært ved at sætte sig med noget citarmusik og lukke hverdagen ude.

 

Med et PS4 headset, kan du være sikker på at sidde uforstyrret i din egen lille verden, når du gamer. Det gør en kæmpe forskel, at du hører spillet ordentligt og kun spillet.

 

Der er mange subtile lyde, du går glip af uden headset, fordi de ofte bliver overdøvet af trafikstøj eller larm fra hjemmet.

 

Mødested med vennerne

Gaming fungerer også som et fantastisk mødested med vennerne, lige meget om man er 14 år gammel eller 47. Det er hverdagens teambuilding, hvor I skal løse opgaver sammen, eller nakke hinanden i halvanden time.

 

Du husker sikkert den intensitet, der var ved at spille sammen på splitscreen, da du var mindre. Det giver en helt anden dimension til spillet, når man kan tale med (eller råbe ad) sine medspillere. På den måde kan I bedre koordinere et indgreb på fjenden, eller hovere, når i ligger nummer et efter spillet.

 

Idéen med et headset fungerer kun, hvis alle har deres eget.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...