Få mere viden om permanent opholdstilladelse

Udgivet

23 Feb, 2023

Kategori

Der findes en del komplicerede og indviklede regler, når det kommer til permanent opholdstilladelse. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvordan man rent faktisk får permanent opholdstilladelse. 

Og derfor har du måske opgivet, eller du ved slet ikke, hvor du skal starte? Hvis du eller hvis en du kender skal søge om permanent opholdstilladelse, er det en fordel at kontakte en advokat med erfaring inden for dette område.

Hvordan kan en advokat hjælpe?

En advokat med erfaring inden for permanent opholdstilladelse kan hjælpe dig med flere forskellige ting. Du kan blandt andet få hjælp til følgende:

  • Et godt overblik over alle de forskellige regler
  • At alle skemaer bliver udfyldt korrekt
  • At al dokumentation foreligger ved sagens start

Hyrer du en advokat til at hjælpe, vil I starte med at holde et møde. Til dette møde gennemgår I sammen ansøgningen og kigger på, om du opfylder betingelserne for at søge om permanent opholdstilladelse eller ej.

Hvis det er tilfældet, så hjælper en advokat dig med at udfylde ansøgningen. Du får ydermere hjælp til at indlevere den til Udlændingestyrelsen. Efterfølgende vil din advokat stå for kontakten med Udlændingestyrelse. Du bliver naturligvis orienteret, når der er en afgørelse i sagen.

Desuden er det værd at være opmærksom på, at der gælder særlige regler for permanent opholdstilladelse i flere tilfælde. Her er der tale om, hvis du er enten folkepensionist, førtidspensionist, handicappet eller har opholdstilladelse efter EU-retten som familiesammenført til mand eller hustru, som er dansk statsborger.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...