Få større glæde af din have

Udgivet

25 Jan, 2022

Kategori

Haven er en fantastisk del af huset, og grunden til, at mange mennesker vælger at købe et hus i stedet for en lejlighed. Alligevel bliver man hurtigt skuffet, når man spankulerer rundt i de danske haver, der sjældent udlever deres potentiale til fulde.

Det kræver både penge og tid at holde en pæn have, men laver man det offer, bliver man aldrig skuffet.

 

Møbler

Havemøbler er den hurtigste måde at få flere siddepladser i haven på. Hvis du er typen, der elsker at have folk ovre til store grillaftener, er havestole, havesofaer og andre store møblementer lige den tilføjelse, du står og mangler til haven. Hvis du derimod helst vil bruge haven til at slippe hverdagen og komme ned i gear, bør din have opgraderes med en solseng eller en hængekøje.

 

Blomster

Der er en barnlig naivitet over blomster. De kan ikke spises, eller bruges til meget andet, end at behage synet. Og alligevel bruger så mange mennesker enorme mængder af tid på at få blomsterbedet op på et højt niveau. Og det er ikke så underligt, da der er noget meditativt over at have fingrene i mulden, og se sit projekt vokse sig større og større i haven.

 

Arbejder man på kontor, kan det især være et rart break fra hverdagen at komme ud til sine blomster. Har man et flot blomsterbed, bør man også udstyre det med et LED armatur, der kan tåle aftenens fugt, så man kan se på sine blomster hele døgnet

 

Krydderurter

Har man jord til rådighed, bør man altid dyrke sine egne krydderurter. De krydderurter man køber fra supermarkeder når ikke friskplukket, hjemmegroet basilikum til sokkeholderne. Begynder du først at spise dine egne krydderurter, vil du aldrig gå tilbage, til det man køber. Forskellen er til at smage.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...