Få styr på dine vedligeholdelsesfrie højbede

Udgivet

25 Nov, 2021

Kategori

Det er blevet vældig populært at have højbede allevegne. De kan placeres i haven, på terrassen og sågar på en større altan. Højbede er også fremragende til mange forskellige planter og formål. 

Derudover kan de se ud på mange måder således, at du kan få lige de højbede vedligeholdelsesfri, som du har mest behov for. I denne artikel kan du få styr på de forskellige former for vedligeholdelsesfrie højbede. 

Højbede i cortenstål og råjern

Højbede i cortenstål eller råjern har en lækker patina. Deres rustrøde farve passer ind i de fleste haver samt på terrasser, hvorfor de er meget anvendelige. Dog er den rustrøde farve på corstenstål og råjern ikke helt ens. Derfor handler det om dine præferencer til farven, når du skal foretage et valg.  

Har du svært ved at vælge mellem de to rustrøde farver, kan du basere dit valg ud fra højbedets holdbarhed. Højbede i cortenstål holder nemlig i længere tid end højbede i råjern.

Galvaniserede højbede og højbede i sort aluminium

Er du ikke til den rustrøde farve, kan du vælge andre vedligeholdelsesfrie højbede. Der findes nemlig ydermere både galvaniserede højbede og højbede i sort aluminium. Med disse to løsninger er du sikret, at der ikke forekommer nogen former for rust. 

Vælg også mellem højbede på hjul eller på ben

Hvis du ikke ønsker, at dit højbed skal stå direkte på jorden, kan du vælge en variant, der står på ben eller har hjul. Et højbed på ben giver et fint udtryk, da bedet bliver hævet en smule fra jorden. Vælger du et højbed med hjul, kan du flytte rundt på det, som du vil.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...