Få styr på dit kropssprog med nonverbal kommunikation

Udgivet

28 Jan, 2022

Kategori

Kommunikation er svær at undgå, ene og alene fordi din krop, alle døgnets 24 timer er i stand til at kommunikere, både overfor dig selv, men i høj grad også overfor andre mennesker. Det gælder både dit ansigt og din krop, men det gælder i høj grad også din stemme, din duft, dit udseende, og hvordan du er i stand til at bruge øjenkontakten til andre mennesker. Alt dette hedder nonverbal kommunikation, og er den måde vi mennesker kommunikerer med andre mennesker på. 

 

Hvad er nonverbal kommunikation egentlig?

Nonverbal kommunikation er det der sker, når mennesker kommunikere helt uden at sige noget. Det vil sige, at man bruger kroppens mange funktioner til at kommunikere på, blandt andet ved at lade kroppen udtrykke sig. 

 

Nonverbal kommunikation kan i høj grad, også bruges til at understøtte det du siger. Bruger du for eksempel mange armbevægelser, eller bruger du kroppen når du eksempelvis står overfor andre mennesker, vil det du siger i høj grad blive understøttet af den nonverbale kommunikation. 

 

Hos birgittedamjensen.dk kan du lære mere omkring nonverbal kommunikation, og hvordan ene og alene kropssprog kan hjælpe dig, med at forstå andre mennesker i forskellige situationer. Vælger du at deltage på et kursus i nonverbal kommunikation, vil du kunne lære hvordan kropssproget kan påvirke din relation til andre mennesker, og samtidig lære hvad du skal gøre, for at gøre din kommunikation overfor andre mennesker endnu bedre. Netop ved at blive opmærksom på, hvordan du interagerer overfor din omverden. 

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...