Familiesammenføring – er du i tvivl?

Udgivet

31 May, 2021

Kategori

Har du en ægtefælle eller samlever, som du vil bo sammen med? Måske har du et barn i udlandet, som skal bo hos dig? Måske er det dit biologiske, måske er det et adoptivbarn – uanset hvad er drømmen, om at få dem hjem, stor! Men reglerne for familiesammenføring ændrer sig ofte og er samtidig ret komplekse. Derfor kan det være en kamp at få ansøgt, fordi behandlingstiden er lang og individuel. I den forbindelse er det først og fremmest en god idé at få styr på reglerne, så du er sikker på, at I har forudsætningerne for en familiesammenføring.

Men sagen er den, at der findes et væld af forskellige sager indenfor dette område. Derfor er der også en række forskellige betingelser, som skal opfyldes alt efter, hvad jeres situation er. Du kan sagtens selv påbegynde undersøgelsen samt lave din ansøgning til Udlændingestyrelsen, men du kan også komme noget sikrere igennem det med en advokat ved din side. En advokat sikrer, at ansøgningen er udfyldt til punkt og prikke. Ofte kræver det en masse ekstra dokumenter og krav, som advokaten er ekspert i at holde styr på – i stedet kan du koncentrere dig om de vigtigste emner for dig.

Med andre ord varetager en advokat altså al kommunikationen med dine interesser for øje, og du bliver løbende rådgivet og sparret med, så du altid er opdateret. Det medfører selvfølgelig udgifter med en advokat i disse tilfælde, men der er ingen tvivl om, at udfaldet er lykkeligt og meget mere værd, hvis det lykkes.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...