Find den rette stol til hjemmekontoret

Udgivet

1 Feb, 2022

Kategori

Når du skal finde en ny stol til kontoret derhjemme, så er der visse overvejelser der er værd at overveje, inden den endelige købsbeslutning tages. For ud over et flot design, en rigtig farve og størrelse, ja så er komforten i den nye stol, også særlig vigtig. 

 

Leder du efter en ny kontorstol, så kan du med stor fordel overveje en håg kontorstol. En HÅG-kontorstol er et godt valg, hvis du gerne vil sikre dig selv i at sidde godt i løbet af dagen. Den ergonomiske stol giver dig en høj komfort, som du uden problemer, selv kan justere i højden. 

 

Undgå museskader, ondt i nakken og ryggen

En ergonomisk kontorstol er et godt valg, hvis du sidder ned på en stol mange timer i løbet af din arbejdsdag. Vil du gerne styre uden om at få problemer med din nakke, skuldre eller ryg, ja så er en ergonomisk kontorstol et godt valg. 

 

Sådan sidder du rigtigt i din kontorstol 

Din kontorstol skal altid indstilles efter din krop. Mange stole er udstyret med 5 hjul, for at skabe et mere stabilt udgangspunkt. Når du sidder ned skal dine fødder nå gulvet, altså du skal have en flad fod. Både ben og arme skal være i en vinkel på 90 grader. Du skal sidde så langt tilbage i stolen som det er muligt, og samtidig sørge for at begge lår, understøttes af stolens sæde. 

 

Mangler du en ny kontorstol, så kan du med stor fordel se det store udvalg af HÅG-kontorstole, som du finder hos kontorlige.nu.

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...