Find energivenlige hobbyer

Udgivet

30 sep, 2022

Kategori

Energipriserne er på himmelflugt. Butikker drejer nøglen om, fordi de ikke længere kan holde åbent, kunder bliver nødt til at handle dagligvarer i mørke, og gamle damer må strikke sig flere sokker, for at holde varmen.

 

Vi skal alle skære ned for vores energiforbrug. Derfor er det måske også tid til, at du finder dig en anden hobby end gaming, som trækker strøm til både din konsol og internetrouter. Du skal til at finde dig en mere analog hobby.

 

Dem er der heldigvis mange af derude, hvis du er lidt kreativ. Måske skal du bare finde dit gamle rideudstyr frem.

 

Dyr

Omgang med dyr, kræver ikke meget energi. Hvis du allerede nu er den glade ejer af et husdyr, som en hund, hest eller kanin, kan det være, at du skal bruge mere tid med dem.

 

Dyr er nemlig et overflødighedshorn af tidsfordriv, med alle deres mange aktiviteter. For eksempel kan en hund både være god at lege med, lære tricks og gå lange ture med, samtidig med at hesten både kan rides på og bruges som muse til dine tegninger.

 

Det tænder også en flamme i de fleste folk, når de plejer social omgang med husdyr. Der er en liv til liv forbindelse, som er svær at erstatte med computerspil.

 

Vandreture

Der findes mange hobbyer derude, som kræver, at du køber dig fattig i udstyr. Vandring er ikke en af dem. Det eneste, du skal gøre, er at finde en vandrerute, du synes ser spændende ud og gå den. Det er da lige til at overskue.

 

Her bruger du ingen anden energi end din egen, som koster ikke mere disse dage. Vandring er en fantastisk måde at komme ud og se dele af landet på, som du måske aldrig har lagt dine jomfruelige øjne på før.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...