Giv dit hjem et finish med tæpper

Udgivet

23 Feb, 2022

Kategori

Uha, der mangler lige det sidste. Boligindretning er noget der kan få os til at bruge timevis med bare at stå og kigge tomt på vores hjem, med fingeren hvilende på vores læber. Og alligevel kan det hele føles helt forkert, når alle møblerne er kommet på plads.

 

Nogle gange er vi vokset fra vores møbler og skal til at investere i en komplet nyindretning, andre gange skal hele rum males, for at få det hele til at hænge sammen. Og til sidst er alt, hvad der mangler af og til bare et tæppe.

 

Godt for lyden

Ud over at være det æstetiske punktum over det ’I’, du kalder dit hjem, kan et tæppe også tjene et praktisk formål. Rum med mange – eller store – tæpper har en helt anden akustik. Det hele giver en mere dæmpet fornemmelse, som hvis man stod på et gammelt bibliotek.

 

Gulvvarmen

Mange lejligheder lider desværre af kolde gulve, og her kommer tæppet også ind og varmer dine kolde tæer. I nogle tilfælde vil du mærke, at du kan skrue ned for radiatoren, hvis du har et godt og tykt tæppe ved dine fødder. Det er typisk der, varmen forsvinder hen.

 

I mange stile

Et gulvtæppe er ikke bare et gulvtæppe. Et gulvtæppe fås i mange former og farver, og derfor kan du med garanti også finde et, der passer til din stil. Det kan være et ægte tæppe med orientalske rødder for at give rummet lidt varme.

 

Du kan også få følelsen af sommer og strandture ind i din stue med et jute tæppe. Tæppet der er lavet i naturmaterialer, giver en dejlig let fornemmelse af træ og natur på dit gulv. Du kender måske jute fra strandtasker og vasketøjskurve, da materialet er meget alsidigt og passer overalt.

Sponsoreret

Seneste artikler