Gør en kedelig lørdag til en festdag

Udgivet

2 feb, 2022

Kategori

Kender du følelsen af, at det indimellem kan være svært at gøre alle weekenderne spændende for børnene? Især nu hvor corona-pandemien sætter en stopper for mange arrangementer og aktiviteter. I er måske ved at være igennem de fleste brætspil, tegnebøger og iPad-spil. Her får du tre gode ideer til, hvordan I kan få mest muligt ud af (endnu) en kedelig weekend med familien derhjemme.

Pynt op til børne MGP-showet

I februar løber det årlige børne MGP-show af stablen i Boxen i Herning – men det kan også sagtens nydes fra stuen! Hos Party In A Box har man i samarbejde med DR sammensat en box med Børne MGP pynt netop til denne dag. Skru op for festlighederne ved at pynte op til det store show hjemme i stuen eller på værelset og gør en kedelig lørdag til en festdag. I kan printe stemmesedler ud og heppe på jeres favoritter. Med i boxen er der service til 6 personer, alverdens guirlander, folieballoner, MGP-armbånd, stjernekonfetti og meget, meget mere.

“Til middag hos”

Hvem elsker ikke at gå på restaurant? Tag det hyggeligt fra et restaurantbesøg med hjem og nyd oplevelsen ved jeres eget spisebord. Er børnene store nok til selv at kokkerere lidt, så kan I lave det som et afsnit af “Til middag hos”, hvor værten bestemmer menuen og undervejs er der en underholdning planlagt. Er I mange i familien, der elsker at lave mad, så kan I dele jer op i hold og tildele hvert hold en ret. Forret – hovedret – dessert.

Science-forsøg for børn

Var I med på slim-bølgen? Uanset hvad, så har I med garanti hørt om den slimede bølge, der rullede ind over Danmark. Der findes alverdens forsøg og eksperimenter, som man kan lave med børn, uden at det kræver så meget. Hvad med at lave jeres egen lavalampe med madfarve, olie og en brusetablet? Eller en vulkan i køkkenvasken med eddike, natron, madfarve og en glasvase? Med en hurtig Google-søgning kan I finde frem til masser af seje science-forsøg for børn.

 

 

 

Sponsoreret

Seneste artikler