Har du brug for et servicetjek af din bil?

Udgivet

28 okt, 2021

Kategori

Ejer du en bil så har du sikkert også brug for et godt værksted når din bil engang imellem trænger til service. Bor du samtidig i eller i nærheden af Silkeborg, så kan du med stor fordel besøge Sand Jensen Automobiler, som har et bilværksted i Silkeborg.

Hos Sand Jensen Automobiler finder du et stort team af uddannede mekanikere, som altid er klar til at servicere din bil. Vælger du at benytte Sand Jensen, når din bil trænger til service, så medfølger en masse goder, som blandt andet betyder at du ikke nødvendigvis behøver at skulle undvære bilen helt. Tager det et par dage at ordne din bil, bliver du tilbudt en gratis lånebil de første 2 dage, så du stadig har mulighed for at komme fra A til B i en bil.

Hos Sand Jensen Automobiler er ambitionen at yde den absolutte bedste service, når det handler om reparation af din bil. Men også når det handler om at yde en god service over for dig som kunde. Tager det kun en enkelt time eller to at se på din bil, kan du benytte værkstedets kunderum, hvor du kan læse dagens avis og nyde en varm kop kaffe og frisk frugt.

Har du brug for et godt værksted i eller omkring Silkeborg, og værdsætter du på samme tid et værksted, som er i stand til at yde en god service – så besøg Sand Jensen Automobiler, her er god service en høj prioritet, uanset om du har brug for service af en BMW, Audi eller en Mercedes

Sponsoreret

Seneste artikler

Derfor bør du købe et skateboard

Derfor bør du købe et skateboard

Overvejer du at købe et skateboard, men er du ikke helt sikker på, om det er noget for dig eller ej? Hvis du aldrig har prøvet at stå på et skateboard før,...