Har du styr på rundpindene til dit næste hækleprojekt?

Udgivet

29 Jun, 2021

Er du også blevet ramt af hækletrenden? Hækling har været til i mange, mange år, men særligt de seneste år er trenden blomstret frem igen for unge, såvel som ældre. Hos Englegarn kan du få Knitpro rundpinde, så du kan mestre din hækling.

Stort udvalg af rundpinde

Er du blevet ramt af den store hæklebølge? Hækling har været til i mange år, og igen er det blevet populært – også blandt unge. Er du nybegynder, eller har du været i gang i mange år? For at få de bedst mulige resultater, er det vigtigt at have det bedste udstyr. Det finder du hos Englegarn, der har alt det, du skal bruge til hækling. Når du klikker ind og besøger deres webshop, kan du blandt andet se deres udvalg af rundpinde, heriblandt pinde fra Knitpro. Når der er tale om Knitpro, er det samtidig tale om høj kvalitet, som du uden tvivl vil blive glad for, når du først kommer i gang med de populære pinde.

Forskellige længder

Er det rundpinde, du mangler, eller er det de firkantede? Du kan få Knitpro rundpinde, der er udskiftbare. Når du køber et sæt med to pinde, er sættet også kombineret med Knitpro wirer, som du selv vælger længden på, alt efter hvilken du skal bruge. De fås i en længde på mellem 3 og 12 mm, så du kan finde de helt rigtige til dit næste hækleprojekt. Blandt sortimentet finder du også bløde, bøjelige wirer i længder fra 40 cm til 120 cm, som kan kombineres med alle pindestørrelser. De er alle lavet af nøje udvalg birketræ, som er presset sammen i forskellige farvede lag, hvorfor de har de smukkeste, farverige mønster.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...