Hold Julefrokost hele weekenden

Udgivet

19 nov, 2022

Kategori

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden.

Det er en aften, hvor vi kan slå håret ud og have det sjovt sammen. Det er en aften, hvor vi kan fejre vores fælles succeser. Og det er en aften, hvor vi kan se frem mod det kommende år med fornyet energi og entusiasme.

Der er selvfølgelig tale om den største personalegave; nemlig julefrokosten. Hvis du ønsker at give dine medarbejdere en mindeværdig oplevelse, skal du invitere dem på et weekendophold med julefrokost.

 

Julefrokost

Det er snart jul, og det betyder, at der er masser af julefrokoster i luften. Hvordan kan man sige nej til en invitation til en julefrokost? Der er altid god mad, drikke og selskab. Julefrokoster er ikke for alle, så her er nogle tips til, hvordan du kan få mest ud af din julefrokost:

 

  1. Sørg for at have noget at spise inden frokosten. Julefrokoster er ofte langvarige og det kan være svært at spise nok, hvis du ikke er forberedt.

 

  1. Drik vand. Det er let at drikke for meget alkohol til en julefrokost, så husk at drikke rigeligt med vand også. Det vil hjælpe dig med at undgå at blive alt for fuld.

 

  1. Vær ikke bange for at sige nej tak til mad og drikke. Du behøver ikke spise og drikke alt, der bliver tilbudt.

 

  1. Sørg for at have det sjovt. Julefrokoster er ofte en god mulighed for at socialisere sig og have det sjovt. Sørg for at tale med kollegaer, du ikke taler med hver dag.

Så derfor holder vi firmafest – fordi det er en tradition, der giver mening for os og for vores ansatte.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Derfor elsker kvinder smykker

Derfor elsker kvinder smykker

Der er mange grunde til, at de fleste kvinder elsker smykker. Enhver ved, at smykker spænder over et vidt begreb, og det er selvfølgelig meget forskelligt, om...