Krydr dit strikkeprojekt med en ny strikketeknik

Udgivet

30 nov, 2021

Kategori

Det er så skønt at strikke alt lige fra et par vanter til en tyk og varm sweater. At iføre sig resultatet eller give det i gave er en stor glæde. 

Men det kan godt blive lidt kedeligt i længden, hvis du altid anvender den samme strikketeknik. Hvis du gerne vil prøve noget andet, kan du kaste dig ud i at bruge en ny teknik til dit næste strikkeprojekt. 

Strukturstrik

Har du været vant til at strikke enkle modeller, kan du fremover krydre disse med strukturstrik. Strukturstrik er særdeles velegnet til både bluser, strømper, sweatre, ponchoer og halsedisser, huer og vanter. Du kan eventuelt bruge Drops Kid Silk garn eller en anden garntype.

Snoninger

Snoninger er endnu en teknik, der kan tilføje struktur til dit strikkeprojekt. Når du laver snoninger, betyder det, at nogle masker bytter plads. Du får en bred snoning, hvis mange masker bytter plads og en smal snoning, hvis få masker bytter plads. Det kan være en god idé at benytte flere forskellige garnkvaliteter, når du laver snoninger. Det er nemlig med til at give dit strikkeprojekt et elegant udseende. 

Hulmønster

Du får et både let og fint udtryk, hvis du vælger at bruge hulmønstre i dit strikkeprojekt. Hulmønstre kan give et nærmest kniplingsagtigt udtryk til eksempelvis en bluse. Typisk strikkes et hulmønster efter et diagram uanset, om du skal lave et par enkelte huller eller en stor flade med et hulmønster. 

Sponsoreret

Seneste artikler

Kvindemode der holder

Kvindemode der holder

Kvindemode er en af de mest skiftende områder i modeindustrien. Selvom der er mange forskellige mærker og stilarter at vælge imellem, er der altid nogle...

Fordelen ved en personlig træner

Fordelen ved en personlig træner

Et personligt træningsprogram kan være en gamechanger for enhver, der ønsker at forbedre sin fitness og sundhed. For det første er et personligt...