Lav en fremragende picnic

Udgivet

18 Jan, 2022

Kategori

Ah ja. Foråret står for døren, og det betyder, at der er masser af mulighed for at nyde naturen lidt mere. Selvom vi endnu ikke har sommerens varme, kan man stadig pakke tasken og få sig en dejlig picnic i det lidt friske vejr. Så må man bare sidde lidt tæt under tæppet.

En picnic kan spænde fra den helt simple, hvor man bare sætter sig ud på et tæppe, til den mere fuldendte udgave. Det sidstnævnte er god at hive frem, hvis man har en person, man gerne vil overraske. Giv hinanden en dejlig dag sammen i naturen.

 

Mad

Når det kommer til picnic-mad, er der næsten ingen grænser for, hvad man kan tage med. Det mest simple, vil være at smører nogle sandwich hjemmefra, men hvis man vil gøre det lidt ekstra lækkert, kan man købe ind til lidt brød, ost og pølse som man kan nippe lidt af. Tapasordningen kan veganere også tilslutte sig, ved at købe lidt forskellige, lækre salater med på tur. Romantikken ligger i at nippe.

Til sidst kan man også sammensætte din egen menu, og vise sine madlavningsevner frem. Tag en engangsgrill med ud og læg lidt forberedt kød eller grøntsager på.

 

Drikke

Det er en klassiker at hive en iskold flaske hvidvin med i picnickurven, men er man ikke til alkohol kan lidt brusende vand eller sodavand være en god erstatning. Hvis du vælger vinen, er det også en god idé at have koldt vand med, så man ikke pludselig er blevet meget fuld.

Afhængigt af, hvor meget man ønsker at imponere, bør man overveje, om man skal tage engangsservice med, eller tage rigtige glas og tallerkener med. Vinglas holder til lidt mere, hvis man vikler et viskestykke rundt om den. Skovstien kan jo være fuld af bump.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...