Lav et topmoderne køkken i dit hjem

Udgivet

18 okt, 2022

Kategori

Det kan være at du står midt i et større renoveringsprojekt, og derfor søger inspiration til, hvad du kan gøre med dit køkken i hjemmet. Det kan også være, at du kigger efter ny bolig, og gerne vil sikre, at du får et moderne køkken, der holder stilen i mange år.

Uanset hvad, er du havnet det rette sted. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du både spotter og laver et topmoderne og stilrent køkken.

Indbygningsovn  

Flere og flere bevæger sig væk fra den traditionelle ovn, og erstatter den med en indbygningsovn. Og det er der en rigtig god årsag til.

Med en indbygningsovn får du et stilrent og eksklusivt look i køkkenet. En indbygningsovn er en ovn, som er bygget ind i et skabselement. På den måde er overfladen på væggen samt ovnens yderflade mere i ét. Det får ovnen til at fremstå meget mindre klodset, og det ligner derimod, at ovnen er indarbejdet i hele køkkenet.

Rene overflader

Danskere efterspørger mere og mere de rene overfalder i møbler, på vægge og i gulvet. Det skal helst være så ensartet og stilrent som muligt, og give en fornemmelse af renhed og lethed. Derfor går du ikke galt i byen med bordplader, der er lavet af laminat, keramik, granit, silestone og linoleum.

Det vil helt sikkert være moderne i mange år, og derfor bør du gå med det mere rene look, hvad gælder overfladerne i dit køkken.

Køkken-ø

Hvis pladsen i dit køkken er til det, er det oplagt at lave en lækker køkken-ø. En køkken-ø er noget, de fleste drømmer om i deres hjem. Hvis du alligevel er i gang med den store køkkenrenovering, kan du lige så godt se, hvad mulighederne er for at få en køkken-ø installeret.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...