Mangler du nye rammer til dine billeder?

Udgivet

29 Oct, 2021

Kategori

Skal du bruge en ny ramme til et helt særligt billede, så er det ikke helt ligegyldigt hvilken ramme du ender med at vælge. Hos Rammeshoppen.dk finder du et stort udvalg af forskellige rammer til billeder i forskellige farver, materialer og størrelser.

 

Hvordan ser dit billede ud?

Når det handler om at indramme et billede, bør du se på selve billedet, inden du vælger en bestemt ramme. Hvordan er billedet struktur, hvordan er farvenuancerne og hvor mange detaljer findes der i det billede du skal finde en ramme til.

Alle disse ting er nemlig meget afgørende for, hvordan billedet kommer til at se ud i den nye ramme, og hos Rammeshoppen.dk kan du få råd og vejledning så du får det resultat du gerne vil have. Det samme gælder det materiale rammen er fremstillet i, heller ikke det er helt ligegyldigt, hvis du vil have et flot billede på væggen.

Hos Ramme Shoppen kan du finde forskellige rammer, både i træ men også i aluminium, alt efter hvilken stil rammen skal have.

 

Rammer efter mål

Har du et billede i et helt bestemt mål som ikke er indenfor de gængse standarder, så har du hos Ramme Shoppen mulighed for at få lavet en ny ramme i et mål der passer. Har du brug for nye rammer, så kontakt Rammeshoppen allerede i dag, her kan du både få tilsendt din nye ramme, men også hente rammen i den fysiske butik i Horsens.

Sponsoreret

Seneste artikler