På udkig efter et billigt skateboard?

Udgivet

3 maj, 2021

Kategori

Er du på udkig efter billige skateboards, så bør du se dig omkring i The Boss Shops store udvalg af skateboards, som alle er designet af nogle af de største velkendte skate brands. Det er blandt andet skateboards fra kendte mærker såsom The Boss, Antihero, Krooked, Baker, Deathwish, Zero, Real og mange andre, i mange fede iøjnefaldende designs.

Som skater findes der næppe noget bedre end at få et helt nyt board i hånden. At suse afsted på et helt nyt board er en helt speciel følelse, særligt hvis man dyrker det tilbagelænede skaterunivers. Man behøver nemlig ikke at affinde sig med et slidt gammelt board, men derimod prøve et af de farverige modeller af, som du blandt mange andre skaterting kan finde i The Boss Shops store udvalg. Her finder du en masse farverige skateboards, som passer helt perfekt til en dag sammen med junior på skateboardramperne.

Skateboards til hele familien

Fælles for de mange skateboards hos The Boss Shop er, et mange af dem typisk er lavet i 7 lags canadisk ahorntræ. De er alle angivet i tommer, hvilket du bør være opmærksom på, når du finder det endelige board. Skal både søn og far have et nyt skateboard, er det dermed sagt ikke sikkert at i skal have et board i samme størrelse. Bruger din søn en størrelse 30-35 er den anbefalede størrelse i tommer 7,125, 7,5 eller 7,75. Bruger du derimod selv en størrelse 43-45, skal du bruge et board i tomme 8,0, 8,25 eller 8,50.

Sponsoreret

Seneste artikler