Sådan får du styr på dit barns skolestart

Udgivet

4 sep, 2021

Kategori

Lige så snart dit barn står forrest i køen til skolestart, så bliver det hele så nyt og spændende – og som forælder er det dit job at klæde dit barn på til den bedste skolestart! I dette indlæg vil vi gøre dig klogere på, hvad du skal have styr på inden den store dag.

Få styr på døgnrytmen

Skolestart er jo som bekendt altid efter den lange og dejlige sommerferie! Børnene glæder sig helt sikkert til at komme i skole og se alle klassekammeraterne, men her er det altså en god idé med noget forberedelse. Har børnene vænnet sig til at være lidt for længe oppe og sove helt uden et vækkeur? Så forsøg at vende tilbage til hverdagsrutinerne i lidt god tid, så første skoledag ikke bliver alt for hård.

Udstyret skal være i orden

Tasken skal indeholde alle de vigtigste mapper. Alle penalhuse skal indeholde spidsede blyanter, lineal, viskelæder, og hvad der ellers skal bruges i klaseværelset. De lånte bøger skal ligeledes pakkes ind i bogpapir, og madpakken og drikkedunken skal selvfølgelig ligge klar til dagligdagen.

Lær dit barn at være selvstændig

Selvfølgelig er dit barn fortsat et barn, men i skolen er mor og far ikke med, og derfor er det vigtigt, at dit barn lærer en grad af selvstændighed. Her skal barnet selv bære sin taske og ting, hænge jakken på plads og rydde op efter sig selv. Alt dette er godt til en start, og med tiden kan dit barn selv pakke sin taske, sit idrætstøj og måske hjælpe med madpakken.

Sponsoreret

Seneste artikler

Få mere ud af din gaming

Få mere ud af din gaming

Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang arbejdsdag, losse skoene af i entréen og smide sig i sofaen med sin PS4.   Myten om, at...

Derfor bør du købe vin online

Derfor bør du købe vin online

Medmindre du har mulighed for rent faktisk at besøge selve vingården eller prøvesmage vinen, er der virkelig ingen grund til, hvorfor du ikke bør købe vin...