Sådan får du styr på dit barns skolestart

Udgivet

4 sep, 2021

Kategori

Lige så snart dit barn står forrest i køen til skolestart, så bliver det hele så nyt og spændende – og som forælder er det dit job at klæde dit barn på til den bedste skolestart! I dette indlæg vil vi gøre dig klogere på, hvad du skal have styr på inden den store dag.

Få styr på døgnrytmen

Skolestart er jo som bekendt altid efter den lange og dejlige sommerferie! Børnene glæder sig helt sikkert til at komme i skole og se alle klassekammeraterne, men her er det altså en god idé med noget forberedelse. Har børnene vænnet sig til at være lidt for længe oppe og sove helt uden et vækkeur? Så forsøg at vende tilbage til hverdagsrutinerne i lidt god tid, så første skoledag ikke bliver alt for hård.

Udstyret skal være i orden

Tasken skal indeholde alle de vigtigste mapper. Alle penalhuse skal indeholde spidsede blyanter, lineal, viskelæder, og hvad der ellers skal bruges i klaseværelset. De lånte bøger skal ligeledes pakkes ind i bogpapir, og madpakken og drikkedunken skal selvfølgelig ligge klar til dagligdagen.

Lær dit barn at være selvstændig

Selvfølgelig er dit barn fortsat et barn, men i skolen er mor og far ikke med, og derfor er det vigtigt, at dit barn lærer en grad af selvstændighed. Her skal barnet selv bære sin taske og ting, hænge jakken på plads og rydde op efter sig selv. Alt dette er godt til en start, og med tiden kan dit barn selv pakke sin taske, sit idrætstøj og måske hjælpe med madpakken.

Sponsoreret

Seneste artikler

Fordele ved en børneelbil

Fordele ved en børneelbil

Der er måske nogle, som synes, at en børneelbil er det rene pjat. Måske tænker andre, at det kun er for fars eller mors skyld, at et barn har en elbil. Det...

Er det tid til nye smykker?

Er det tid til nye smykker?

Er du på udkig efter en ny halskæde til en helt særlig begivenhed. Så bør du besøge Vibholm.dk og se det store udvalg af halskæder online. Går du efter et...