Sådan finder du de rette løbesko

Udgivet

7 apr, 2021

Kategori

Der er ingen tvivl om, at kvalitet og komfort er nøgleord, når det kommer til valget af de rette sko. Hvis du løber meget, må du aldrig gå på kompromis med de helt rigtige løbesko. Det afhænger nemlig meget af din fods opbygning samt din løbestil.

Men!

Hvis du også er en af dem, der generelt går op i dit tøj og dine sko, så kan det altså være svært at affinde sig med et par halvgrimme løbesko – især når der nu findes så mange fine designs! For mange kan et par fede løbesko også fungere som en oplagt motivation, og det er jo endnu en god undskyldning for at vægte designet højt.

Endnu engang er det dog vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvalitet og komfort. Derfor har vi lavet en kort guide her til, hvordan du bør gribe din søgen efter nye løbesko an.

  1. Besøg din favoritsportsbutik – f.eks. Intersport – og få taget en løbestilsanalyse. På den måde kan du få et klart billede af, hvad du bør gå efter, når du skal finde et par løbesko, som opfylder dine behov.
  2. Når du har papir på din løbestil samt gode råd og anbefalinger fra en ekspert i baghovedet, kan du bruge det til at finde et par løbesko i det rette design
  3. Ofte kan du filtrere på forskellige webshops, så du eksempelvis kan vælge “pronation løbestil” og dernæst får du et nemt overblik over dine muligheder. På den måde undgår du også at falde over dine drømmeløbesko og dernæst opdage, at de slet ikke dur til din løbestil.

Sponsoreret

Seneste artikler