Sådan finder du den rigtige vaskemaskine

Udgivet

3 May, 2021

Kategori

Der er ikke mange mennesker i dag, der stadig vasker tøj i hånden. Den opgave klarer vaskemaskinen i dag i langt de fleste hjem, hvor den er en vigtig del af hverdagen. Det betyder derfor, at købet af en ny vaskemaskine skal overvejes grundigt, da den højst sandsynligt vil blive brugt ofte og i mange år fremover. Det er derfor inden køb en god idé at tage stilling til, hvilken type vaskemaskine der passer bedst til dig og dine behov.

Typer af vaskemaskiner

Der findes grundlæggende to forskellige slags vaskemaskiner:

  • Frontbetjent vaskemaskine: Den frontbetjente åbnes forfra og er nok den mest almindelige. Den kræver dog forholdsvis meget plads, da der skal være rum nok til, at man kan svinge lågen og lægge sit tøj i maskinen. Ønsker du en indbygget vaskemaskine, er en frontbetjent vaskemaskine at foretrække, da en indbygget maskine oftest placeres under en bordplade.
  • Topbetjent vaskemaskine: Som navnet lyder, åbner man en topbetjent vaskemaskine oppefra. Der kan som oftest ikke ligge helt så meget tøj i denne type vaskemaskine sammenlignet med den frontbetjente. Dette er netop dens fordel, da denne model som regel er mindre. Samtidig betyder topbetjeningen også, at den optager mindre plads i rummet, når du skal tage tøj ind eller ud af maskinen, da man som sagt åbner den oppefra.

Hold øje med vaskemaskinens energimærkning og vandforbrug

Køber du en vaskemaskine med et højt el- eller vandforbrug, vil du kunne mærke det, når du modtager regningen. Det er derfor vigtigt, at du vælger en vaskemaskine, der kun kan indeholde så meget tøj, som du har brug for, da der ellers vil være unødigt vandspild.

Samtidig er det vigtigt at holde øje med energimærkningen, når du skal vælge en vaskemaskine.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...