Sådan kommer du i gang med padel

Udgivet

2 Mar, 2023

Kategori

Padel er en af de sportsgrene, der er mest fremadstormende på nuværende tidspunkt. Men hvorfor er padel så populært? Hvordan kan du komme i gang med det selv? Dette kan du blive klogere på i de følgende to afsnit af denne artikel.

 

Motion er utrolig vigtigt for vores generelle helbred og livskvalitet. Hvis du kan få lagt motion ind, hvor du får pulsen op et par gange om ugen, så er du rigtig godt stillet i forhold til at beskytte dig selv imod diverse livsstilssygdomme. Her bliver motionen lettere at få gjort, når du synes, at det er sjovt. Og det er der mange, der synes padel er.

 

Hvad er padel?

Padel kan nok bedst beskrives som en blanding af tennis og squash. I padel skal du slå en bold over et net og ned på modstanderens banehalvdel – på samme måde som i tennis. I padel er banen dog placeret inde i en indhegning – på samme måde som i squash. Du kan både spille single og double i padel.

 

Tips og tricks til opstarten

Hvis du gerne vil starte op med padel, kan det anbefales, at du lejer en bane, hvor du også kan leje bolde og bat. På den måde kan du nemlig lige snuse til sporten et par gange, inden du investerer i alt udstyret. Det kan dog anbefales, at du får anskaffet dig noget godt padeltøj. Dette kan du købe på nettet, hvor du også finder det største udvalg.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...