Sådan vedligeholder du din store have

Udgivet

25 okt, 2022

Kategori

Hvis du bor i en ejendom, hvor der følger en stor grund med, så ved du helt sikkert allerede, at det er et meget stort arbejde, at vedligeholde en stor have. Der er træer, buske, blomstrende planter, ukrudt og meget andet, der skal ses til, for at grunden holdes pæn.

Det kan indimellem være et arbejde, der virker uoverskueligt, fordi tiden i hverdagen i forvejen er knap. En uge i sommerferien er ikke nok, når den store have skal passes og beskæres.

Få hjælp til de større opgaver

Nogle gange får haven lov til at stå til så længe, at der vokser træer i haven hist og her. Det gør jo egentlig ikke så meget, når træerne er tynde og spinkle. De skygger ikke for de andre træer eller der, hvor du godt kan lide at sidde udenfor og drikke din morgenkaffe.

Men det er altså sådan det starter. Træerne, særligt piletræer, ahorn og birketræer, vokser ekstremt hurtigt. Hvis du ikke fælder dem, mens de er ganske små, har træerne, før du har set dig om, vokset sig til kæmpestore træer med store kroner.

En måde, at få bugt med de store træer og buske, er ved at gøre brug af professionel træfældning. Du kan for eksempel få hjælp fra træfældning i Aarhus. Det tager ikke professionelle lang tid at lave det arbejde, der alene ville tage dig et par dage. Desuden planter de et nyt træ, for hvert træ de fælder.

Mens de ordner de tungere opgaver, kan du jo i mellemtiden tage dig af alle de små buske og blomstrende planter, der også skal ses til.

Husk at gøde dine blomstrende planter og beskære dem, så de har de bedste betingelser for at få smukke blomster, når deres tid er til det.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...