Sådan viser du kærlighed i dagligdagen

Udgivet

30 May, 2022

Kategori

Halvdelen af alle ægtemål ender i skilsmisse. Det tal har ikke altid været sådan, og det behøver heller ikke altid at være sådan. Når man bliver gift, bør man betragte det som en beslutning man har taget, for at få det til at fungere.

Det betyder, at man prøver at få det til at virke, selvom Tinder kun er et par tryk væk på telefonen. Man kan undgå, at det skal komme så vidt, hvor man kæmper for det, ved at dyrke kærligheden i hverdagen, så man i stedet lever for det.

Massage

Hold den nære kontakt i hævd – hud mod hud – ved på skift at give hinanden massage. Massage er en god intim aktivitet, der tvinger jer til at sætte tempoet ned, da ingen kan massere ordentlig og hurtigt. Spice det hele op ved at tænde et stearinlys her, og starte lidt musik der.

Ved I ikke, hvordan man gør det der massage, er der parkurser man kan tilmelde sig. Hver især ligger man på en briks, mens en massage guide styrer slaget. Massage guiden vil med udgangspunkt i jeres kroppe lærer jer, hvordan hænderne bedst arbejder på en menneskeryg.

Madlavning

Madlavning er måske den mest tilgængelige form for kærlighedserklæring i hverdagen. Alle har et yndlingskøkken, så det er bare om at dykke ned i din partners, og sætte sig ind i hvad han / hun virkelig elsker.

I kan også prøve middag i blinde, hvor kokken laver mad til den anden, som er blindfolded. Så sænker man tempoet, da man ikke kan se, hvad der ligger på tallerkenen foran en, og i stedet bruger sine sanser på en helt ny måde.

Til sidst kan I kaste jer ud i at lave mad sammen, en koordineret indsats ender med en super lækker ret.

Sponsoreret

Seneste artikler

Øjenmigræne symptomer

Øjenmigræne symptomer

  Øjenmigræne, også kendt som oftalmisk migræne, er en type migræne, der kan være foruroligende på grund af dens påvirkning på synet. Det er vigtigt at...