Sjove måder at fortælle sin mor, at man er gravid på

Udgivet

19 jul, 2022

Kategori

Du kender nok følelsen af dine forældre (især mor), der bliver ved med at spørge, om der ikke snart er børnebørn på vej. Det kan være skide irriterende, at hun har gjort det i så mange år.

 

Men… nu er der jo faktisk børnebørn på vej.

 

Så hvordan bryder man den nyhed. Du kan jo ikke bare vente på, at hun spørger, for så at sige ja. Sådan nogle nyheder skal deles på en sjov måde. Det er en kærkommen måde at overraske din sagelige mor lidt på. Og nå ja, far skal da nok også blive glad.

 

Sig det med kopper

Se nyheden som en kærkommen mulighed for at teste din mors årvågenhed. Krus med tekst er, noget de færreste nok nærlæser, men det burde din mor måske gøre den her gang.

 

Få trykt et krus med en tekst, der afslører nyheden for din mor. Det kunne for eksempel være med teksten ”du skal være mormor”. Byd hende så over på kaffe og lad som ingenting. Det er måske først, når hun sidder og keder sig med hånden i koppen, at hun får øje på teksten.

 

Du er ikke i tvivl om, hvornår hun har opdaget det, da hun med garanti vil bryde ud i skrig.

 

Tag hende med på indkøbstur

Inviter din mor på en indkøbstur, hvor I kan gå og hygge jer sammen. Køb de ting ind, du skal bruge til børneværelse, som maling og møbler osv. uden at fortælle hende, hvad du skal bruge det til, før hun spørger.

 

Pludselig finder mor sig midt i planlægningen og vil sikkert kaste sig ind i projektet med idéer til, hvad man kan gøre. Måske er du endda så heldig, at hun vælger at give et tilskud med.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...