Sjove måder at fortælle sin mor, at man er gravid på

Udgivet

19 Jul, 2022

Kategori

Du kender nok følelsen af dine forældre (især mor), der bliver ved med at spørge, om der ikke snart er børnebørn på vej. Det kan være skide irriterende, at hun har gjort det i så mange år.

 

Men… nu er der jo faktisk børnebørn på vej.

 

Så hvordan bryder man den nyhed. Du kan jo ikke bare vente på, at hun spørger, for så at sige ja. Sådan nogle nyheder skal deles på en sjov måde. Det er en kærkommen måde at overraske din sagelige mor lidt på. Og nå ja, far skal da nok også blive glad.

 

Sig det med kopper

Se nyheden som en kærkommen mulighed for at teste din mors årvågenhed. Krus med tekst er, noget de færreste nok nærlæser, men det burde din mor måske gøre den her gang.

 

Få trykt et krus med en tekst, der afslører nyheden for din mor. Det kunne for eksempel være med teksten ”du skal være mormor”. Byd hende så over på kaffe og lad som ingenting. Det er måske først, når hun sidder og keder sig med hånden i koppen, at hun får øje på teksten.

 

Du er ikke i tvivl om, hvornår hun har opdaget det, da hun med garanti vil bryde ud i skrig.

 

Tag hende med på indkøbstur

Inviter din mor på en indkøbstur, hvor I kan gå og hygge jer sammen. Køb de ting ind, du skal bruge til børneværelse, som maling og møbler osv. uden at fortælle hende, hvad du skal bruge det til, før hun spørger.

 

Pludselig finder mor sig midt i planlægningen og vil sikkert kaste sig ind i projektet med idéer til, hvad man kan gøre. Måske er du endda så heldig, at hun vælger at give et tilskud med.

Sponsoreret

Seneste artikler

Dette kan du give ham i gave

Dette kan du give ham i gave

At finde den perfekte gave til en særlig person kan være en givende oplevelse. Når du overvejer en gave til ham, er det vigtigt at tænke på hans interesser,...