Skab et smart hjem med wi-fi-pærer

smartlight

Udgivet

3 maj, 2021

Kategori

Forestil dig at du kommer træt hjem fra arbejde, det er mørkt og koldt udenfor, og alligevel tænder lyset helt automatisk når du kører ind i indkørslen. Ved hjælp af de smarte wi-fi-pærer, er det muligt selv at styre dit lys, blot ved hjælp af en smart app på din telefon.

Mange mennesker har typisk en masse forskellige elpærer installeret flere steder i hjemmet. Men for at tænde og slukke det lys som stikkontakterne er koblet til, kræver det at vi rejser os op fra sofaen og slukker lyset manuelt.

Men ved i stedet at bruge wi-fi led pærer, kan du ganske enkelt styre det hele fra sofaen, blot ved at bruge en smart app på din telefon. Via din telefon kan du selvfølgelig slukke og tænde for lyset, men du kan også dæmpe lyset, samt vælge om lyset skal have en blød eller kraftig nuance.

Med en wi-fi pære kan du styrke lysstyrken i alle husets mange rum. For eksempel behøver der ikke altid være fuld knald på lyset i stuen, så her kan du nemt lave et mere afdæmpet lys som giver hygge og ro. Det kan også være på børneværelset, hvor det engang imellem er nødvendigt med et blødt lys, for eksempel om natten så børnene kan se i tilfælde af at de vågner.

Alt i alt er de smarte wi-fi-pærer fuldt med en masse fordele, og aldrig har det været sjovere at styre lyset derhjemme. Vil du gerne vide mere om de smarte wi-fi-pærer, så klik ind på smartery.dk, og find en smart wi-fi-pære blandt det store udvalg.

Sponsoreret

Seneste artikler

Opnå god belysning i din bolig

Opnå god belysning i din bolig

Det er vigtigt med en god belysning indendørs, og her handler det ikke blot om at vælge en pæn lampe. Nej, det handler ligeså om den monteringsløsning du...

Alt du skal vide om strømpegarn

Alt du skal vide om strømpegarn

Strømper er ofte det, strikkenybegyndere kaster sig ud i som noget af det første - og med god grund. Det er forholdsvis hurtigt projekt, opskriften er lige...