Skab hygge med det rette lys fra Philips Hue

Udgivet

20 aug, 2021

Kategori

Er du på udkig efter nye pærer, så du kan få lys i hjemmet? Et lys er ikke bare et lys, og en pære er ikke bare en pære. Hos kontorsyd.dk kan du få intelligent belysning fra Philips Hue, som både sørger for lys og hygge.

Bestem selv lystyrke og -farve

Når du skal skifte en pære, er det vigtigt at overveje, hvilke lys du har brug for. Skal det være skarpt og lyst, så du kan orientere dig på kontoret eller i entreen, eller må pæren gerne ved medskabende til en hyggelig atmosfære i stuen eller i soveværelset? Philips Hue gør det muligt at indstille lyset, så det passer til det, du skal bruge det til. Hos kontorsyd.dk finder du et stort sortiment af pærer fra Philips Hue, heriblandt forskellige LED-pærer, som du kan placere i dine lamper, og så kan du får lamper med indbygget LED. Det smarte og unikke for Philips Hue er, at du selv er herre over lysstyrke og lysfarve, og så har du mulighed for at bestemme tidsindstillinger. Pærerne fra Philips Hue giver dig mulighed for at skrue op for hyggen, så lyset passer dertil.

Indstil lyset til situationen

Har du planlagt filmaften, er det ikke optimalt med et skarpt lys, men hvis du i stedet holder spilaften, må der gerne være lys, så du og din familie kan se brikkerne. Er du ikke hjemme, men ønsker et svagt lys, så det ikke er helt mørkt at komme hjem om aftenen, kan du indstille pæren til at have et svagt lys. Kort og klart giver Philips Hue mulighed for at tilpasse lyset, så det passer præcis til dig og dine præferencer.

Sponsoreret

Seneste artikler

Opnå god belysning i din bolig

Opnå god belysning i din bolig

Det er vigtigt med en god belysning indendørs, og her handler det ikke blot om at vælge en pæn lampe. Nej, det handler ligeså om den monteringsløsning du...

Alt du skal vide om strømpegarn

Alt du skal vide om strømpegarn

Strømper er ofte det, strikkenybegyndere kaster sig ud i som noget af det første - og med god grund. Det er forholdsvis hurtigt projekt, opskriften er lige...