Sørg for en miljøvenlig varmekilde i din bolig

Udgivet

10 Jan, 2024

Kategori

Der bliver snakket mere og mere om, at vi skal passe på miljøet. Det kan gøres på mange forskellige måder. Måske har du allerede anskaffet dig en elbil og truffet andre miljøvenlige beslutninger. 

Men har du tænkt over, at der findes mange former for opvarmningsmetoder af din bolig? Iblandt de mange opvarmningsformer er der også en meget miljøvenlig metode. Du kan nemlig vælge at have et pillefyr og derved fyre med træpiller. 

Effektiv opvarmning af din bolig med træpiller

Der er mange fordele ved at have et pillefyr. Først og fremmest er der det miljøvenlige aspekt, hvilket naturligvis er et af de helt store plusser. Men der er også andre fordele. Det er nemlig relativt billigt at fyre med træpiller sammenlignet med, hvad det koster at have andre opvarmningsmetoder.

Som nævnt er træpiller en miljøvenlig varmekilde. Det er den fordi, at den er forholdsvis CO2-neutral. Det skyldes blandt andet, at træpiller typisk fremstilles af genanvendelige materialer. Der er ingen grund til at fravælge et pillefyr, da det er en effektiv opvarmningsmetode på lige fod med et gasfyr eller et oliefyr. Med et pillefyr kan du få varmet din bolig op, men det sørger også for at varme dit vand, så der er varmt vand i hanerne. 

Den eneste ulempe ved et pillefyr

Der er kun en eneste ulempe ved at have et pillefyr. Og det er, at du hele tiden skal sørge for, at du har træpiller til at fyre med. Men har du et oliefyr, skal du også sørge for, at der er olie i olietanken. Du kan bestille træpiller hos Dalmose Brænde.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...