Tag på teaterefterskole se udviklingen af din person

Udgivet

23 Apr, 2021

Kategori

Når man er færdig med folkeskolen, er det for nogle svært at sige, hvad de gerne vil bagefter. Hvis man er meget kunstnerisk anlagt, så har man måske brug for et år, hvor man kan udfolde sig som person. På en teaterefterskole kan man give sig fuldstændig hen til scenen. Dette kan muligvis gøre beslutningen om retningen i livet en smule nemmere.

Hvad får man ud af det?

På en Teaterefterskole kan man udvikle sig som person. Man møder så mange nye mennesker i løbet af året og får nogle uerstattelige venskaber for livet. Samtidig med dette beskæftiger man sig med et emne, nemlig teater, som man måske kun har fået lov til at snuse til i folkeskolen. Det er ikke ofte, at folkeskoler har tid eller mulighed for at opsætte en hel forestilling.

Man har mulighed for virkelig at dyrke sit helt eget kunstneriske udtryk. Det kan være, at man finder ud af, at det er det, som man vil arbejde med i fremtiden. Det kan dog også sagtens være, at man finder ud af, at der er andre ting, som interesserer mere, og det derfor kun forbliver på hobbyplan.

Verden er din scene

Hvis man igennem folkeskolen måske ikke har haft så forfærdelig mange succesoplevelser, kan det bidrage til ens egen usikkerhed. På en efterskole kommer man ud af sin skal.

Selvtilliden kommer for mange tilbage og vil gavne dem senere hen, når de starter på uddannelse. Selv ude på jobbet vil det gavne, at man er i stand til at tale foran en masse mennesker og kommunikere sit budskab med overbevisning og selvsikkerhed.

Det man lærer fra efterskolen, er ikke bare det samme som en 10. klasse. Man lærer selvstændighed, selvsikkerhed og en masse nye mennesker at kende.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...