Tag til udlandet i påsken

Udgivet

31 Mar, 2022

Kategori

Vinteren har ligget lidt for længe over Danmark. Og det kan mærkes på danskerne. Kan du også mærke det? Ja, man kan blive helt nedtrykt og drømme sig langt væk fra kolde kinder, snotnæse og tørre hænder. Men påsken venter lige om hjørnet, og med påsken kommer helligdage. Helligdage i massevis.

 

Få derfor gjort noget ved dine trætte øjne og kragetæer. Tag en tur til Sydeuropa, hvor hverdagen er synonym med drinks, solcreme og farverige kjoler. Der er masser af lande, man kan tage til for at puste den sidste rest af vinteren ud ad kroppen, men lande som Italien, Spanien og Portugal er nok dem, der giver den mest eksotiske feriestemning.

 

En ferie sydpå er perfekt at tage på alene, hvis man har brug for den absolutte frihed. Det kan også være, at det skal være ferien, hvor du tester, hvad Tinder kan klare i udlandet.

 

Væk fra turistfælderne

Hvis du virkelig vil slappe af, skal du prøve at tage til byer, der ikke er de mest populære feriedestinationer. Det er her, du finder den mest autentiske, sydlandske stemning. Prøv at åbne et kort over Sydeuropa og find dig en lille havneby, du aldrig har hørt om før. Det kan være, at du ikke er den eneste, der ikke kender byen.

 

Man kan finde ferieboliger overalt med Air bnb, så det er kun din selv, der sætter grænser for, hvor du vil feriere.

 

Det er typisk også i de byer, hvor tingene er billigere, fordi de skal passe til de lokale. Her er det ikke unormalt at sidde ved en restaurant og spise fisk eller blæksprutter, der er trukket op 50 meter, fra det bord du sidder ved.

 

Og efter en velfortjent ferie, kommer du hjem til Danmark med sin varme og friske forårssol.

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...