Tips til at købe de bedste træpiller

Udgivet

4 jan, 2022

Kategori

Hvis du har et pillefyr derhjemme, skal du også have fat i træpiller. I og med at der er så mange træpiller at vælge mellem, kan det virke som en overvældende og vanskelig beslutning. Men det behøver det slet ikke at være, så længe du ved, hvad du skal kigge efter. Her har vi samlet et par tips, der kan hjælpe dig med at købe træpiller i en god kvalitet.

 

Brændværdien er alfa og omega


Når du skal købe træpiller, er brændværdien alfa og omega. Med hjælp fra brændværdien kan du få et indblik i, om der er tale om træpiller i en dårlig eller god kvalitet. Når der bliver talt om brændværdien i træpiller, så forklarer den nemlig, hvor meget varme du kan opnå ved afbrænding af træet. Og det er vigtigt for dig at vide.

 

Disse ting skal du også holde øje med


Brændværdien er ikke den eneste faktor, du skal holde øje med. Der findes også andre oplysninger ved træpiller, du bør undersøge. Inden du køber træpiller, kan du tage et kig på alt lige fra vandindholdet til askemængden, størrelse og så videre. 

 

For eksempel giver askemængden et estimat i forhold til, hvor meget aske de pågældende træpiller producerer. Det er bedst med et så lavt tal som muligt, da det betyder en højere kvalitet. Jo mere du ved om de forskellige træpiller på markedet, jo nemmere bliver det altså for dig at købe de bedste for dig og dit pillefyr.

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Hold din hests hove sunde

Hold din hests hove sunde

Hestens bedste ven er dens hove. Velfungerende hove er altafgørende for, at hesten kan fungere optimalt. Desuden er det essentielt for, at din hest trives...