Tips til indretning af en lille lejlighed

Udgivet

8 Aug, 2023

Kategori

Det kan være en udfordring at skulle indrette en lille lejlighed. For hvordan indretter du en lille lejlighed hyggeligt uden, at den kommer til at virke rodet og endnu mindre? Her finder du flere tips til, hvordan du kan indrette en lille lejlighed.

En funktionel indretning er en god idé

Når du skal i gang med at indrette en lille lejlighed, er det en fordel, at du tænker funktionelt. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge møbler med mere end blot en enkelt funktion. Eksempelvis kan du købe et sofabord med skuffer, så du også kan bruge bordet til opbevaring af diverse ting. Du kan ydermere købe en skoreol med en siddeplads. Herved skal du ikke også købe en stol eller bænk til entréen, der vil stå og optage plads.

Gør brug af spejle

Spejle kan være med til at skabe en illusion af, at din lejlighed er større, end den er. Dette er helt klart et plus, når din lejlighed ikke er så stor. Hvis din lejlighed er ret mørk, kan du placere spejlene overfor vinduerne, da det vil skabe mere lys.

Køb møbler med et let og luftigt udtryk

I en lille lejlighed er det ikke altid det bedste med et mørkt rustikt spisebord. I stedet bør du vælge et spisebord med et let og luftigt udtryk. Det kan eksempelvis være et spisebord i en lys farve med et bordstel af let metal eller lignende. Dog gør det sig ikke kun gældende med spisebordet. Dette bør du tænke over ved alle andre møbler.

Sponsoreret

Seneste artikler