Tre ting du kan pynte med i din have

Udgivet

3 maj, 2021

Kategori

Trænger din have til at blive frisket op, eller står du bare en varm sommerdag og trænger til at pynte din have en smule? Uanset hvad, er der mange måder at pynte sin have på. Der er mange muligheder, når det kommer til pynt til haven, så for mange kan det være en smule svært og forvirrende at skulle vælge. Derfor får du her tre eksempler på ting, du let og elegant kan pynte med i din have.

En pæn fuglekasse

En af de ting, der let og elegant kan pynte i din have, er en fin fuglekasse. Der findes mange forskellige fuglekasser på markedet – de kan fås i mange forskellige størrelser, farver og former. Ikke nok med at en fuglekasse er en fryd for øjet, så er en fuglekasse selvfølgelig også en fordel for fugle – og dyrelivet i din have. Diverse fugle vil altså også elske din nye fuglekasse i haven!

Smukke planter

Udover at du kan pynte med fuglekasser, kan du selvfølgelig også gå den mere naturlige vej og vælge at plante en masse smukke planter i din have. Du kan for eksempel plante farverige blomster som den klassiske Mandstro eller den fine Daglilje. Det er bare med at få fingrene i nogle planter!

Fin brugskunst

Sidst, men ikke mindst, kan du selvfølgelig også investere i noget smukt brugskunst. Du kunne eksempelvis vælge en fin lanterne i træ, der kan lyse i din have på skønne sensommeraftenener, men du kan også vælge et pænt keramikbord. Der er et kæmpe hav af muligheder, når det kommer til at friske sin have op med brugskunst, så det er altså bare med at undersøge de mange muligheder og få valgt noget lækkert pynt til sin have.

Held og lykke med opfriskningen af din have!

Sponsoreret

Seneste artikler