Vælg kvalitet til din bedste ven

Udgivet

29 Apr, 2021

Kategori

I mange danske hjem befinder der sig hunde i alle afskygninger. Menneskets bedste ven er til tider en smule krævende, som mange hundeejere nok kan nikke genkendende til. De har dog deres små særheder, sjove træk og personlighed, som gør dem til nogle af danskernes favoritdyr. Så hvorfor ikke forkæle dine små pelsede venner med en masse kvalitet?

Det rigtige foder til dit kæledyr

Hunde er mindst lige så forskellige, som mennesker er. Man kender selv fra sin egen hverdag, hvor mange forskellige typer af kost, der findes. Nogle er måske laktoseintolerante, andre kan ikke tåle gluten. Hunde er lidt på samme måde.

Det er ikke nok bare at købe en standard slags hundefoder til dem. Man skal vurdere, hvad der passer bedst til sin egen hund.

Det gør man blandt andet ved at tage et kig på dens alder og race. Disse to faktorer kan som regel give en god indikation på, hvad man skal vælge. Dog spiller andet også ind. Det kan være, at hunden er en smule sart i maven og skal have mere skånsom kost, eller den mangler nogle mineraler.

Leder man efter noget kvalitet til sin hund, så vælg Hill’s hundefoder. De sørger for at ingen hunde bliver overset, og at der er foder til alle behov.

Sådan ser du, om du har valgt rigtigt

En hunds pels er som regel den største indikator på om foderet, er det rigtige. Hvis den er fedtet og lugter mærkeligt, så skal man nok overveje at vælge noget andet. Pelsen skal helst skinne og være relativt lugtfri. Hunde har naturligvis deres egen duft, men hvis deres hud ikke dufter neutralt af hund, så skift foderet til noget med flere mineraler. Nogle gange skal der ikke så meget til, før man ser den helt store forskel.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...