Vær ikke bange for at gå all-in når du planlægger din næste date

Udgivet

18 okt, 2022

Kategori

Om end du er single eller i et langvarigt og fast forhold, er dating en essentiel del af det at være romantisk interesseret.

Det kan sommetider være svært og lidt grænseoverskridende, at skulle planlægge en god date- aften. Særligt hvis det gælder en du dater, som du ikke har kendt særlig længe.

Gør noget ekstra ud af det 

Sommetider er det nødvendigt, at man viser den mere excentriske side af sig selv. Mange kvinder og mænd finder det superattraktivt, når den anden part gør noget ekstra. Det opfattes med det samme, som at den anden har en reel og oprigtig interesse, og derfor ønsker at gøre det godt. Det i sig selv, er utrolig smigrende.

Derfor skal du ikke være bange for at gøre ’for meget’ ud af det, da det sikkert vil blive opfattet som flatterende. Køb den ekstra gode flaske vin, dæk op med en dug og tænd for et par stearinlys. Hvad er det værste, der kan ske?

Vis omsorg og kærlighed

Uanset om I har kendt hinanden længe eller ej, er det altid dejligt, at vise kærlighed og omsorg for andre mennesker. Hvis I har været sammen i længere tid, er det endda højst nødvendigt, for at relationen kan blive ved med at vokse til det bedre. Når du elsker din partner, er det vigtigt, at du viser det med søde gerninger – som for eksempel en hyggelig date-aften.

Vis din partner, at du værdsætter ham eller hende, ved at gøre noget ekstra. Planlæg en god middag, hvor der er plads til nærvær. Et rum, hvor I ikke har travlt med at komme videre. Det sker alt for sjældent for par, der har været sammen længe, at de giver sig tid til det intime.

 

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...