Vil dit barn danse på efterskole?

Udgivet

12 maj, 2021

Kategori

Drømmer dit barn om at gå på en danse efterskole? I så fald bør du overveje Vestsjællands Idrætsefterskole, hvor dans kan blive en fast integreret del af hverdagen ved siden af undervisning.

Fokus på fællesskab

Er din søn eller datter helt bidt af dans? Måske har han eller hun danset fra barnsben af, så det er en helt naturlig del af hverdagen, eller måske har han eller hun danset i et par år og ønsker mere af det i hverdagen. Uanset hvad, så er der mulighed for at få det fast integreret i hverdagen på Vestsjællands Idrætsefterskole. Der er der nemlig mulighed for at vælge linjefaget dans, hvor der både danses ballet, moderne dans, street/funk, hip-hop, house & wacking. På Vestsjællands Idrætsefterskole er fællesskab det essentielle, og der er ikke noget, der samler folk bedre end på et dansegulv.

En kombination af skole og dans

Når dit barn har valgt dans som linjefag, betyder det, at der er seks lektioner om ugen med dans, der også består af fysisk grundtræning. Hele målet med undervisningen er at udvikle dansernes kropsbevidsthed, attitude og bevægelser, så hver enkelt kommer til at udvikle sig og prøve nye ting. Efter opvarmning arbejdes der med teknik- og grundtræning, hvorefter der er indlæring af koreografier, der skal øves igen og igen, til de mestres af hver enkelt elev. Når koreografierne er færdige, er der mulighed for, at de kan indgå i opvisningsprogrammet, som skal vises frem i foråret, hvor eleverne kan vise, hvad de sammen har opnået. Er din søn eller datter bidt af dans, er det med at sende ham eller hende på Vestsjællands Idrætsefterskole, hvor dans kan kombineres med det boglige.

Sponsoreret

Seneste artikler