3 ting enhver bykvinde bør have i sin garderobe

Udgivet

30 May, 2022

Kategori

Vi kan tit gå og vindueshoppe, når vi spankulerer op ad gaden. Af og til støder vi på ting som ”vi bare må have”. Sjældent er det faktisk noget, vi bare må have, men noget vi gerne vil have. Til gengæld er der en række tøjgenstande, som enhver kvinde med job på kontor eller i butik ”bare må have”.

Støvler

Hvis man kun skal eje et par sko, er støvlen den eneste rigtige. Det er den mest alsidige af skoene – det er skoens schweiserkniv. En støvle går nemlig perfekt til en hverdagssko, hvor man i nogle brancher skal være på sine fødder hele dagen, uden at have den der lade og lige gyldige vibe, som en sneaker giver. Det er nærmest som at give op.

Samtidig passer en støvle til alle outfits, og gør sig også godt på et dansegulv. Støvlen er derfor perfekt, hvis du skal direkte fra kontoret og videre til et socialt arrangement.

Man får de fineste støvler hos Emma Go.

Blazer

En blazer går ligesom støvlen både til sociale arrangementer og til kontoret. Men der er mere seriøsitet over blazeren. Her fortæller du verden, og ikke mindst dine kollegaer, at du har steder, du skal være, hænder du skal trykke og penge du skal tjene.

Flyt jer, inden i bliver kørt over af karrietoget, for den stopper ikke for nogen. Tju Tju!

Jeans

Måske startede jeans som en arbejderbuks, der aldrig kunne slides, selv med mange timer i en kulmine, men nu er den blevet allemandseje. Jeans udtrykker nemlig, at du ikke tager dig selv for seriøst, du er en man kan tale med, en der ikke er for stram i sit udtryk.

Derudover er der ikke den overdel, et par jeans ikke spiller hundrede procent med.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...