Pift dit look op med flotte accessories

Udgivet

21 Dec, 2021

Kategori

Har du tøjkrise, når du skal ud af døren? Vi har alle været der, hvor det føles som om, at der ikke er noget i garderobeskabe, man kan tage på. Don’t worry! Med de rette accessoires kan du give dit outfit nyt liv, så du kan blive tip top klar til enhver begivenhed, du har i kalenderen.

Det er detaljerne, der tæller

Når det gælder mode, er det virkelig de små dele af et outfit, der kan gøre den store forskel. Derfor bør du tænke over, hvilke accessoires komplimenterer dit outfit for at løfte det til the next level. Her er et par lette tips og tricks, så du hurtigt og let kan vælge de skønneste accessoires:

  • Vælg en til tre farver, som skal være i fokus i dit look. På den måde kan du skabe et sammenhængende udtryk, der ser intentionelt ud, og som samtidig ikke ser kaotisk ud med for mange farver.
  • Eksperimentér med dine accessoires. De smukkeste looks bliver skabt, når du går ud af din comfort zone. Hold dig derfor ikke tilbage med at prøve noget nyt.
  • Keep it simple. Det kan være svært ikke at lade sig rive med og vælge for mange accessoires til et outfit. Du har formentligt hørt om det berømte citat fra Coco Chanel: “Before you leave the house, look in the mirror and take one thing off.” Det er en god måde at sørge for, at du finder balancen med, hvor mange accessoires du tager på.

Lad dig inspirere

Der findes mange gode steder at finde modeinspiration såsom Pinterest eller Instagram, hvor du kan finde mange flotte billeder af, hvordan du kan style dine looks med accessoires. Men ved du ikke helt, hvor du skal starte, kan du ikke gå galt i byen med disse tre accessoires:

  • Briller: Hvem siger, at briller ikke kan være moderigtige? Uanset om du har briller på hele tiden eller bruger læsebriller til specifikke opgaver, så kan du udtrykke din personlige stil med dem. Der findes en masse flotte og funktionelle styles, så du kan finde noget, der passer til netop din smag.
  • Smykker: You can’t beat the classics! Smykker er en fremragende måde at få ethvert outfit til at se endnu mere specielt ud. Et lille tip er at matche dine smykker til dit outfit, så hvis dine bukser eksempelvis har guldknapper, giver det et intentionelt udtryk at vælge smykker i guld til at matche.
  • Håraccessoires: Hårclips, hårbånd og scrunchies… Der er mange måder, du kan bringe opmærksomhed til dit hår og style det med det skønneste accessoires! Uanset om du er nybegynder eller ekspert, når det drejer sig om at sætte håret, kan du let finde accessoires, der passer til dig.

Sponsoreret

Seneste artikler